onsdag 24 juli 2013

Badsemester


Vid den här toppenfina stranden på Mallorca har vi hängt en vecka med mormor. Vi har varit ungefär lika mycket i vattnet som på land.
 På den blå vägen knatade vi när vi skulle gå och äta på olika ställen. Vissa gjorde löparturer på det blåa, tidigt på morgnarna.
 Vilken lycka med en riktig vattenrutchkanan i barnpoolen! Fullt ös, men dom vuxna var inte så intresserade av att göra oss sällskap där.
Men i havet fick vi sällskap när vi badade. Roligast var att hänga ute där bryggan slutar när det kom vågor.

Dom som var uppe  på morgonkvisten såg hur dom städade och fyllde på med ny sand i gryningen för att det skulle hålla sig så här fint.

Längs strandpromenaden kom det nya konstverk var och varannan dag. Det var annat stuk på den här sanden än den hemma i sandlådan. Vi åstadkom ingen krokodil, men faktiskt helt runda chokladbollar.

Den här bodegan hade hela taket fyllt av skinkor och väldigt goda tapas.
En dag klev vi på en katamaran och åkte en sväng på havet. Vi såg fiskar och grottor och Sigrid hade gärna velat gå i och bada från båten. (Vill man se lite naturbilder och sånt kan man kika in på mammas blogg. )
Här sitter vi och väntar på paella och annat i hamnen. Man vet att det är skapligt varmt när man kör fläkt utomhus i skuggan kl 8 på kvällen.


Vi är jättenöjda med vår mallorca-semester. Tack till mormor som fixade resan!

Inga kommentarer: