söndag 25 juli 2010

Långhelg på landet


Vi har haft en skön och rolig långhelg med kompisar. Först var vi på Kolmården där Nora jagade en liten svart gris och så såg vi delfinshowen. Det var sjörövare med i showen, och flera delfiner såklart.
Vi bodde i Adas stuga. Badkläderna behövde vi aldrig packa upp, för det var lite risigt väder. I stället har vi plockat bär på tomten och ritat och kollat film inomhus.


På kvällen blev det grillning och fotboll på gräset. Nora ville vara med och göra samma saker som jag och Ada gjorde.

Och här är bilen som vi åkte runt i. Det var snarare en liten buss som kunde rymt en smärre skolresa och som dom stora kallade för rånarvan eller färdtjänsten. Det bästa var att vi inte ens behövde fälla ihop vagnen, det var bara att rulla in den där bak. Vi körde och kollade på loppis i Valdemarsvik och så åkte vi på utflykt till Söderköping, där vi som sett Madicken kunde känna igen miljön.
Det tog lite tid att köra hem idag. Vi tog en specialväg som innehöll två turer med bilfärja, ett par kisspausar och tre akuta stopp för att Nora var åksjuk och kräktes. I morgon ska vi varva ner hemma på Söder, och sen drar vi vidare till mormor.

Inga kommentarer: