onsdag 7 augusti 2013

Legoland


 Här kommer bilder från vår Legolandresa. Väldigt bra att bo på legohotellet, där fanns t.ex. detta legobord som vi blev väldigt förtjusta i. På min och Noras hotellkudde låg dessutom lego som vi fick ta med hem!

 Och utanför hotellet väntade indianer, pingviner, en riddarborg och riddarteater, tåg, bilar, bergodal-banor, blöta karuseller, torra karuseller, djur, grönsaker och hus av lego. Vi gillade bäst de karuselleer som vi kunde åka själv, som Safaribilarna och Pariserhjulet. På farmors blogg finns bilder på grejerna som mamma och pappa gillade, kanoterna bland annat.
 I skeppet var det bäst att ha nån vuxen med sig eftersom sjörövarna som skötte karusellen trixade med sitt svärd när vi skulle gå på.
 Här kollar vi utsikten från en snurrande tur upp i tornet.


 Här kämpar vi och tävlar om att släcka branden i Lego city på kortast tid. Pappa och Magnus pumpade på men vi vann inte.
Mellan alla åk tog vi en sväng i Miniland där man kan kika på Amsterdam, Göta kanal, en flygplats och Nyhavn bland annat. Vi avslutade den roliga legohelgen med att se en legofilm i 4D där det snöade på oss. Sen klev vi på bussen och slocknade direkt.

Inga kommentarer: