lördag 6 oktober 2007

IKEA




Idag åkte hela familjen till IKEA. Jag fick prova olika möbler och känna på mjukdjur, det var skoj. När jag blir lite större kanske jag får en egen barnfåtölj. Som det är nu använder inte jag så mycket möbler. Det räcker med spjälsäng och barnstol för mig. Ibland sitter jag och myser i soffan med mamma och pappa, men det är inte så långa stunder åt gången. I restaurangen fick jag egen portion köttbullar, men det var så stökigt där så jag kunde nästan inte koncentrera mig på maten. Vi köpte en stor röd matta till hallen, hyllor, lampor och servetter. Julsakerna som redan kommit fram får mamma och jag åka och titta på nån annan gång. Det var mycket att kånka hem på tunnelbanan sen. Jag fick ha mitt nya täcke i vagnen och tyckte det var lika bra att sova då. Det blev bra i hallen med en riktig matta. I morgon blir det spännande när hyllorna och lamporna ska sättas upp.
Min favoritgrej nu är mössan. Så fort det drar ihop sig till utgång springer jag ut i hallen och pekar på korgen där mössan finns. Baa, baa! Jag har flera mössor, men den bruna med prickar är favoriten.

1 kommentar:

Unknown sa...

You can also buy these superb watches in spite of the specifications of Breitling
. Vail resort is hosting the first edition of the Breitling Aeromarine
Vail resort is hosting the first edition of the Breitling Windrider
. Public will have access to judge videos online and the winning team will bring back home two Breitling Avenger
!

The Tiffany
has a shade which is a gorgeous confection of stained glass that has been meticulously soldered together, and you will find that your Tiffany earrings
can bring a great deal of life, you should consider what you can do with a Tiffany rings
, there is a great deal of the delicate metalwork that is so indicative of the silver rings
designs.