lördag 2 augusti 2008

Parken zoo









Igår tog vi tåget till Eskilstuna för att gå på Parken zoo. Där fanns det massor av roliga djur. Det var ganska varmt så djuren var ganska trötta och låg mest och vilade. Aporna var det lite fart på. Dom klättrade och gungade med sina långa armar. Det tyckte jag var kul. Annars tyckte jag nog att tigern var bäst. Den låg och vilade jättenära stängslet så man såg bra. Klappa! sa jag men det fick man tydligen inte. Jag börjar bli ganska bra på olika djur nu men vissa är ganska svåra. Pappa fick förklara för mig att den lilla älgen var en get och att dom stora lammen var lamadjur.
Dom har mycket annat också på Parken zoo. Man kunde köra bilar men jag vågade inte riktigt köra själv så mamma fick åka med. Det blev lite trångt! Mamma fick även följa med när vi åkte lite tåg på slutet och pappa fick följa med när vi var inne och tittade i fantomengrottan.
Idag kommer det tydligen att var en jättestor parad utanför vårt hus så det kommer hit lite folk i eftermiddag för att titta på den. Bl.a kommer Hector som jag inte träffat på länge.



Inga kommentarer: